Lær om leasing

Har du lyst på ny bil, men er usikker på om du skal kjøpe eller lease?
Bli med på reisen og lær litt om hva leasing er langs veien.

Hva slags bil?

Før du inngår en leasingavtale, bruk tid på å tenke igjennom hva slags bil du trenger. Liten eller stor, stasjonsvogn eller sedan, firehjulstrekk, hengerfeste for å nevne noe.

Vurderer du ny bil?

Hva er det fornuftige
valget?

Månedsleie

Månedsleien beregnes ut fra startleiens størrelse, lengden på leasingavtalen, bilens totalpris og kjørelengde. Startleien innbetales før du henter bilen, restbeløpet fordeles som månedsleie.

Startleie?

Startleie er minimum 12,5 % av total bilpris og skal betales før du kan hente bilen. Dette er et forskuddsbetalt engangsbeløp som inngår som en del av din totale betaling, men som ikke fordeles på månedsleien. Dersom du velger høyere startleie enn minimumsstartleien vil dette redusere månedsprisen. Beløpet refunderes ikke ved avtaleslutt.

Hva koster det?

Hvem kan bruke bilen?

Du kan låne bort bilen til alle med gyldig førerkort, men den kan ikke leies ut. Vær oppmerksom på at det kan være begrensninger i forsikringsavtalen din, f.eks. alder på sjåfør.

Er det bare jeg
som kan bruke
bilen?

Hva med kontrakt?

Leasingavtale inngår du hos bilforhandler.

Din nærmeste forhandler finner du her

Serviceavtale

Alle biler trenger service. Ved leasing kan du inkludere denne i månedsleien, istedenfor å betale den i sin helhet etter utført service. Det er med på å gjøre månedskostnadene dine forutsigbare.

Forsikring av bilen

Når utleveringsdato er avtalt og bilen er registrert, må du tegne forsikring på bilen. Her anbefaler vi ŠKODA Forsikring, som har markedets beste dekninger.

Bombrikke

Ha med bombrikke når du henter bilen, og monter den på frontruten. Du tegner avtalen i ditt navn, selv om ŠKODA Financial Services står som eier av bilen.

Klart for første kjøretur

Da er alt klart og du kan ta med bilen hjem. Vi viser deg her videre forløp i en leasingperiode. Kjør bilen ved å scrolle eller ved hjelp av piltastene!

Laster...

flip-icon

Vennligst rotèr enheten din til liggende format.